Wie zijn we?

Ergo-at-Work is een onderneming opgericht door 4 laatstejaarsstudenten KMO-management met een passie voor ergonomie. We heten (van links naar rechts) Jasper, Veton, Victor en Maurice. Samen met de nodige expertise maken wij analyses en adviezen op maat om de ergonomie op uw werkplek te verbeteren. Daarbovenop bieden we u een selectie aan ergonomisch materiaal aan die u kan helpen met de gezondheid van uw werknemers of collega's te bevorderen en de problematiek weg te werken.

DSC_6866 (1).jpg

Missie & Visie

Wat maakt ons Ergo-At-Work?

Missie

Ergo-at-Work biedt bedrijven en particulieren een ergonomische dienst aan om productiviteit, efficiëntie en gezondheid te stimuleren. Wij willen meerwaarde creëren en een verschil maken in de ergonomische wereld.

Business Meeting

Visie

Ergo-at-Work staat voor een ergonomische en gezonde werkomgeving die de werknemer stimuleert om productiever en gelukkiger aan de slag te gaan. Gezondheid blijft voor ons de grootste prioriteit.

Brainstorming

Hoe doen we het?

Wat hebben wij te bieden?

Handshake.png

Een bezoek

We analyseren de reeds genomen maatregelen en bekijken wat er nog moet gebeuren om een ergonomischere houding te stimuleren. 
Bijgevolg filmen we, met uw toestemming, de werknemers/ personen in perspectief. De video-data visualiseert de ergonomische problematiek en onze analyse zorgt voor individueel advies. 

think.png

Expertise

Onze ergonomische experts garanderen topkwaliteit en service met hun persoonlijke analyse.

measure.png

Analyse

Onze software analyseert de data om aan te duiden wat er ongezond is aan de houding en hoe die te verbeteren.

graph.png

Rapportering

Wij overlopen samen met u het rapport over de samenstelling van het werk en de data waarop dit gebaseerd is. We presenteren oplossingen (producten en tips & tricks) voor een gezonde bedrijfsomgeving.

chair.png

Ergonomische producten

Wij werken samen met een gespecialiseerde partner voor ergonomische producten om de beste oplossing te kunnen leveren.

save.png

Prijsvoordeel

Bij aankoop van producten krijgt u bovendien een grote korting op onze analyse.

Onze Kernwaarden

Aandacht, vitaliteit, preventie en autonomie

Aandacht: We willen aandacht geven aan ergonomie, een onderwerp dat vaak door de grotere bedrijven als een extraatje wordt beschouwd. 

 

Vitaliteit: We bevorderen de fysieke en mentale gezondheid van de werknemers en werkgevers. 

 

Preventie: We willen preventief te werk gaan en zo klachten vermijden of ervoor zorgen dat klachten niet erger worden. 

 

Autonomie: Wij vertellen de klant hoe ze de omgeving op een ergonomische manier kunnen verbeteren en geven een aantal tips & tricks mee. Op deze manier is de persoon in kwestie zelf in staat om een gezonde houding aan te nemen en zichzelf en anderen te helpen.

Work desk