Hoe werkt een afspraak?

Via de contact informatie op onze website kan een afspraak geboekt worden. De dag van de afspraak komen wij op locatie, leggen wij kort uit hoe het proces zal verlopen en vragen wij aan de werknemers toestemming om gefilmd te worden. Deze videobeelden dienen om het advies rond te bouwen en de klant erna duidelijk te kunnen maken wat de exacte problematiek is en waarop we ons gebaseerd hebben. Tijdens de korte opname van de klant in perspectief kunnen wij de werkomgeving ergonomisch analyseren en kan de klant rustig verder werken.

Nadien gaan wij thuis met deze data aan de slag. We analyseren de beelden en in samenspraak met onze ergonomische expert maken wij persoonlijk advies op.

 

Vervolgens krijgt u zowel de adviezen op maat voor elke geanalyseerde persoon als een algemeen advies doorgestuurd. Hierbij zal u voorgestelde ergonomische producten vinden om uw problematiek aan te pakken die bij ons verkrijgbaar zijn. Bij aankoop van de producten worden deze door ons geleverd en zal u het nodige videomateriaal krijgen dat wij bij Ergo-at-Work hebben aangemaakt om u vertrouwd te laten worden met uw aankoop.

 

Ten slotte kan u bij de aankoop van uw ergonomische producten een mooie korting verwachten.

Standing Meeting
Modern Businesswoman

Onze kortingen?

Bij de aankoop van onze analyses zijn er kortingen mogelijk, meer informatie vindt u op de offertes.